Slecht isolerend glas zorgt voor veel warmteverlies in huis, wat vervolgens weer leidt tot een hogere energierekening. Tegenwoordig hebben veel woningen dubbelglas, maar het kan nog beter. Met HR++ en triple glas bespaar je namelijk meer op je energierekening en woon je extra comfortabel.

https://www.iedereendoetwat.nl/mogelijkheden/isolatieglas

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het plaatsen van isolerende beglazing valt binnen de subsidieregeling. Naast het opstellen van een passende offerte helpen wij u mee om de subsidie aan te vragen. Naast het ontvangen van subsidie is de lage btw regeling van 9% van toepassing op de arbeidskosten voor het plaatsen van isolerende beglazing bij woningen ouder dan twee jaar.

Bent u woningeigenaar en heeft u vanaf 15 augustus voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Bekijk de mogelijkheden voor het aanvragen van Subsidie energiebesparing op https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seeh/eigenaar-%C3%A9n-bewoner

Bron: www.iedereendoetwat.nl